bijuterii aurii

Povestea Noastra

Am pornit in acest drum plin de stralucire cu o viziune – sa aducem bijuteriile la viata si sa le improspatam cu povestile noastre. Numele “Hades” poate parea misterios. Pentru noi, el simbolizeaza profunzimea si bogatia fiecarei bijuterii pe care o alegem. Ca si zeul din mitologia greaca, suntem dedicati sa aducem la lumina frumusetea adanca si ascunsa a fiecarui material pretios folosit.

CONTACT US
 • Diana

  Foarte multumita de aspect si calitate! Setul Sterope +Crux Gold arata premium, pietrele stralucesc, placajul nu se strica si cele 2 piese se potrivesc foarte bine impreuna!

 • Cristina

  Perfeeect, voi mereu aveti reduceri! M-am indragostit de lantisorul Muse, cu pietre roz foarte feminine si abia asteptam sa il iau.

 • Milena

  Recomand cu incredere! Am comandat cerceii Crux Gold, ii port zilnic, inclusiv la dus si arata impecabil! Sunt foarte finuti si vin intr-un saculet ff dragut!

 • Ramona

  Sunt fan coliere cu perle si talismane, combinate cu alte piese. Colierul cu perle Moon se potriveste foarte bine cu lantiosorul Pheme, eu le-am luat impreuna la reducere!!